7zX

7zX voor Mac

Ongecompliceerd bestanden inpakken

7zX is een gratis programma dat je simpel bestanden laat comprimeren en verzenden. Dankzij het drag-en-drop-principe sleep je de files simpel naar de applicatie en zo ga je snel aan de slag. Deze ingepakte bestanden beveilig je eenvoudig met een...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gratis software
  • Ondersteunt meerdere formaten
  • Beveiliging via wachtwoord

TEGEN

  • Slechts één bestand per keer

Uitmuntend
8

7zX is een gratis programma dat je simpel bestanden laat comprimeren en verzenden. Dankzij het drag-en-drop-principe sleep je de files simpel naar de applicatie en zo ga je snel aan de slag. Deze ingepakte bestanden beveilig je eenvoudig met een zelfgekozen wachtwoord.

Je sleept datgene wat je moet comprimeren naar het icoontje van 7zX en het programma start op. In het menu krijg je een paar opties die niets aan de verbeelding overlaten. Heel makkelijk kies je het formaat, hoe klein je iets in wilt pakken en welk wachtwoord je eraan wilt geven. Daarna druk je op comprimeren en 7zX gaat aan de slag.

Het is misschien even wennen dat er geen interface is. Je start dus niet eerst 7zX op en kiest dan de bestanden maar precies andersom. Een bijkomend nadeel hiervan is dat je geen hele groepen tegelijk comprimeert. Alles sleep je één voor één aan. Wil je wel groepen files tegelijk inpakken, neem dan eens een kijkje bij BetterZip .

Wil je even snel wat comprimeren dan is 7zX een uitermate geschikt programma. De intuïtiviteit zorgt voor een groot gebruiksgemak. Echter, wanneer je een fervent inpakker bent, dan is dit programma waarschijnlijk wat te omslachtig.

Meeste downloads Bestanden in- & uitpakken voor mac

7zX

Download

7zX 1.7.1

Beoordelingen about 7zX

Promotie×